Frontago vuodesta 2017

Toimintamme käynnistyi vauhdilla kevään 2017 aikana Vantaan Pakkalassa. Aloitimme neljän hengen ydinryhmällä, ja jo kesällä ytimemme kasvoi yhdellä. Kesän koittaessa väki lisääntyi jälleen, ja ensimmäisen harjoittelijamme tullessa taloon suoritimme ensimmäisen yritysmuuttomme isompiin tiloihin reippaalla aikataululla. Syksyn tullessa yrityksellemme oli kertynyt alan kokemusvuosia yhteensä jo yli 100-vuotta, ja tänä päivänä työllistämme yhteensä 12 alan ammattilaista. Joukostamme löytyy insinöörien lisäksi mm. arkkitehti, sisäilma-asiantuntija, sisustussuunnittelija sekä tuleva maisema-arkkitehti.

Toiminta-alueenamme on ollut alusta asti koko Uusimaa, päähankkeiden keskittyessä pääkaupunkiseudulle. Virallinen pääkonttorimme Lahdessa avasi ovensa jo vuoden 2017 talvella ja on kasvattanut toimintaansa tasaisesti. Lahdessakin on jo koettu yksi yritysmuutto väen siirtyessä hyppyrimäen kupeesta Hennalan kasarmin vaikuttaviin tiloihin.

Kahteen vuoteen on mahtunut kiinteistöjen ulkovaippakorjausten suunnittelua, projektinjohtoa, valvontaa sekä rakenteellisia kuntotutkimuksia ja -tarkastuksia. Kohteita on ollut haastavista keskustan arvokiinteistöistä suurempiin lähiömassoihin. Myös sisäremonttien sekä pihakunnostusten suunnitelmien laatiminen on ollut kasvavassa osassa liiketoiminnassamme.
Yrityskulttuuriimme on kuulunut alusta asti olennaisesti yhdessä tekeminen, ja tavoitteena on toteuttaa ajatusta ”Töissä pitää olla myös kivaa!”. Panostamme omaan sekä työntekijöidemme hyvinvointiin erilaisilla urheilutapahtumilla ja retkillä. Haluamme pitää työntekijämme hyvässä kunnossa – ja motivoituneena. Tarjoammekin kaikille säännöllisesti koulutusta, jotta osaaminen pysyy ajan tasalla ja motivaatio korkealla.

Tekijät

Juha Hartikka

DI
Toimitusjohtaja
044 239 7221

Kaisa Mäkeläinen

Artenomi /
Sisustussuunnittelija SI
toimistopäällikkö
040 832 7321

Tuomo Karjalainen

RI AMK
projektijohtaja
040 838 2590

Hannu Sippola

RI
projektijohtaja
040 839 3690

Henna Ehramaa

Arkkitehti, SAFA
pääsuunnittelija
044 325 5489

Kalevi Hömppi

RI
rakennuttajapäällikkö

Sami Puumalainen

Pintakäsittely-
tekniikaninsinööri AMK
projektipäällikkö
0400 419 296

Anna Pekkala

RI AMK, FM
projekti-insinööri
040 486 6468

Pietari Kojo

Pintakäsittely-
tekniikaninsinööri AMK
projektipäällikkö
0400 801 753

Linnea Westerlund

Maisema-arkkitehti YO

Harjoittelija

Tatu Lintulaakso

RI AMK

projektipäällikkö

040 731 6014

Tommi Lintulaakso

valvoja

Matti Mäkeläinen

Talotekniikan insinööri /

Harjoittelija

 

Yhteistyökumppanit

Kaikkea ei kannata tehdä itse, yhteistyökumppanimme ovat erikoistuneet seuraavien erityistehtävien suorittamiseen:

Toimintamme puolueettomuuden varmistamiseksi emme kirjaa urakoitsijoita ja rakennuttajia yhteistyökumppaneiksemme.